товарів в порівнянні 0шт
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200

Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200

Професійні причіпні обприскувачі, які входять в серію АТЛАНТ, володіють важливою перевагою: кути нахилу правого крила і лівого крила штанги регулюються окремо.

Є в наявності
1 840 000 грн. *

*Ціна може змінюватися в залежності від курсу


Опис Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200

Модель АТЛАНТ 3200 відрізняється високою надійністю. Її розробили з метою забезпечувати максимальну продуктивність культур, якими засіваються поля у великих агропідприємствах, ефективно захищаючи рослини від шкідників, удобрюючи і поливаючи їх.

Шасі агрегату відрізняється високою міцністю. У основного бака велика місткість. А гідравлічна штанга об'ємної конструкції може мати довжину від 18м до 28м.

При її виготовленні використовувалася спеціальна легована сталь. Порошкове фарбування збільшила тривалість експлуатації обприскувача, надавши конструкції високу антикорозійну стійкість навіть в умовах постійної роботи з рідкими добривами. Гасить вертикальні коливання гидромеханічна система, яку встановили в маятниковому механізмі, яка стабілізує штангу, дозволяє останньої не відхилятися від горизонтального положення, коли обприскувач наїжджає на нерівність.

Регулюватися можуть кути нахилу, як правого і лівого крил, так і всієї штанги в цілому. З зручної панелі в передній частині агрегату можна з комфортом управляти наступними його функціями: заповненням головної ємності, подачею розчину добрив, його змішуванням в міксері, промиванням ємності і всієї системи обприскування в цілому.

В результаті праця оператора стає набагато легше, а ймовірність помилок при цьому знижується.

Зіткнення гідравлічної штанги з перешкодами також не є проблемою, завдяки захисту її крайньої секції механізму. Він працює так, що секції здатні безпечно відхилятися як по горизонталі, так і по вертикалі, а потім повертатися в робочу позицію, коли перешкода позаду.

Щоб полегшити промивку насоса, обприскують системи, міксера розчину добрив і головною ємності, розробники передбачили промивальну систему, оснащену власною трехсотлітровой ємністю, в яку заливається чиста вода.

Внутрішні стінки основної ємності ефективно відмиваються форсункою високої потужності, яка обертається. Забезпечено повний захист від будь-яких пошкоджень розпиляючих добрива форсунок, розміщених на нержавіючих сталевих колекторах. Для захисту напірних шлангів на них встановили спіраль з пластика там, де вони можуть перегнутися і таким чином замкнути проток.

У конструкції машини використані комплектуючі наступних іноземних фірм, що відносяться до числа лідируючих в даній сфері: насос - "AnnoviReverberi" (Італія), комунікаційні елементи - "Arag" (Італія), розпилювачі - "Lechler" (Німеччина).

Таким чином підвищений ступінь надійності агрегату, а застосування пестицидів з його допомогою стало більш ефективним.

Паралелограмна підвіска штанги, в конструкцію якої входять азотні енергоакумулятори, а також підвіску шасі спроектували так, щоб вони ефективно гасили динамічні навантаження на рамі і штанзі агрегату. Завдяки їм забезпечена рівномірна обробка рослин навіть коли швидкість висока.

За допомогою пневматичної системи гальмування і гідропневматичною підвіски досягнуті високий рівень безпеки, а також плавність руху даної сільгоспмашини по полю, під'їзних дорогах і дорогах загального призначення.

Додатково обприскувач може бути оснащений осаджуючої крапельною системою TWIN. Її застосування допомагає уникнути знесення крапель робочого розчину навіть при сильному вітрі. Крім того, потік повітря допомагає дрібним краплях в найкоротші терміни проникати в грунт і покривати стебла і листя не будучи віднесеними або випаровування. В результаті зменшуються терміни обробки, і досягається економія добрив майже на третину (30%).

Виробник: Атлант

короткі характеристики Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
Тип обприскувача: Причіпний
Ширина захоплення штанги: 18-22-24-28 м
Ємність бака: 3.2 m3

Характеристики Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200


Тип обприскувача: Причіпний
Ширина захоплення штанги: 18-22-24-28 м
Ємність бака: 3.2 m3
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200
1 840 000 грн.
Ви можете купити Обприскувач причіпний АТЛАНТ-3200 в Києві і Дніпрі в інтернет-магазині сільськогосподарської техніки Agricar.com.ua за низькою ціною і оформити доставку по всій Україні. Доставка по Україні: Харків, Одеса, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Дніпродзержинськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль , Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Ми зв'яжемося з Вами
найближчим часом.

Будь ласка, заповніть форму:

Ми зв'яжемося з Вами
для оформлення замовлення
найближчим часом

Будь ласка, заповніть форму: