товарів в порівнянні 0шт
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200

Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200

Стандартна комплектація обприскувача даної моделі включає в себе місткий бак (4 200 л), в який можно заливати, як розчин різних засобів захисту рослин, так і рідкі добрива. Модель оснащена гідропневматичною підвіскою і об'ємної штангою.

Є в наявності
1 458 000 грн. *

*Ціна може змінюватися в залежності від курсу


Опис Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200

Обприскувач АТЛАНТ 4200 відрізняється високим рівнем надійності. Він здатний забезпечити високопродуктивну і тривалу захисну обробку культур, що особливо важливо в господарствах з великими посівними площами.

Обприскувач оснащений дуже місткою ємністю для робочої рідини (4200 літрів). Тому його шасі зроблено високоміцним. За конструкцією гідравлічна штанга обприскувача - об'ємна ферма. Її довжина може становити 28м.

В останньому випадку елементами конструкції ферми служать профільні труби, матеріал яких - особливий алюмінієвий сплав. Така штанга дуже стійка до корозії, а також є більш легкою. Завдяки цьому збільшений термін експлуатації обприскувача. Динамічні навантаження на раму обприскувача і його штангу гасяться підвісками шасі і штанги (параллелограммной конструкції). Завдяки цьому, агрегат здатний рівномірно обробляти культури на високих швидкостях.

Штанга обприскувача утримується в горизонтальному положенні навіть в разі його наїзду на нерівності на поле. Стабільність її положення забезпечується механізмом з маятниковий принципом дії і гідромеханічної системою, що гасить вертикальні коливання. Секції на краях штанги можуть відхилятися горизонтально і вертикально при проходженні перешкод. Спеціальний захисний механізм гарантує їх повернення в колишню позицію, як тільки перешкода пройдено.

Гальмівна система обприскувача є пневматичною, а підвіска шасі - гідропневматичною. Завдяки їм, агрегат здатний плавно і безпечно переміщатися по полю під час обприскування і по дорогах загального призначення.

Для управління ключовими функціями обприскувача (приготуванням розчину в міксері, подачею робочої рідини, промиванням ємності, заправкою основної ємності, промиванням системи) передбачена керуюча панель, розташована в його передній частині. Використання панелі зводить до мінімуму помилки і робить роботу оператора більш комфортною.

Промивна система обприскувача забезпечує промивку насоса, що розпорошує системи, міксера і основної ємності чистою водою. Завдяки потужним обертовим форсунок внутрішні стінки ємності промиваються більш ефективно. Форсунки системи розпилення змонтовані на колекторах з нержавіючої сталі. Забезпечений їх захист в разі, якщо буде пошкоджена штанга. Напірні шланги мають захисну пластикову спіраль в тих місцях, де потенційно можливо їх пошкодження або перегин.

Виробник насоса системи обприскування - фірма "Annovi Reverberi" (Італія), комунікаційні елементи поставлені виробником "Arag" (Італія), а розпилювачі - виробником "Lechler" (Німеччина). Все це всесвітньо відомі виробники комплектуючих для обприскувачів.

Завдяки їм АТЛАНТ надійний в роботі і вкрай ефективний в захисті рослин.

Виробник: Атлант

короткі характеристики Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200
Тип обприскувача: Причіпний
Ширина захоплення штанги: 22-24-28-32 м
Ємність бака: 4.2 m3

Характеристики Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200


Тип обприскувача: Причіпний
Ширина захоплення штанги: 22-24-28-32 м
Ємність бака: 4.2 m3
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200
Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200
1 458 000 грн.
Ви можете купити Обприскувач причіпний АТЛАНТ-4200 в Києві і Дніпрі в інтернет-магазині сільськогосподарської техніки Agricar.com.ua за низькою ціною і оформити доставку по всій Україні. Доставка по Україні: Харків, Одеса, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Дніпродзержинськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль , Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Ми зв'яжемося з Вами
найближчим часом.

Будь ласка, заповніть форму:

Ми зв'яжемося з Вами
для оформлення замовлення
найближчим часом

Будь ласка, заповніть форму: