товарів в порівнянні 0шт
Новини
Щорічний підсумковий конгрес Wuzheng 2019
Новости компании
24.02.2020 1235

Щорічний підсумковий конгрес Wuzheng 2019

Щорічний підсумковий конгрес 2019 року і конференція щодо мобілізації 2020 року - бачення з урахуванням реформ у 2030 році

Щорічний підсумковий конгрес 2019 року і конференція щодо мобілізації 2020 року - бачення з урахуванням реформ у 2030 році

16 січня в виставковому центрі Wuzheng представники персоналу та їх сім'ї, близько 2000 учасників, були присутні на Щорічних Підсумковому рекомендаційний Конгресі по мобілізації 2020 року.

В якості теми «Бачення з урахуванням реформ у 2030 році», всі співробітники рухаються в напрямку початку робіт в 2020 році, і бачення 2030 року у трьох вимірах, які реалізують реформу якості, ефективності та рушійної сили в позитивному і відкритому відношенні; застосуванні персоналу для забезпечення і впевненого зростання в придбанні знань і розвитку талантів; проведення трансформації управління за допомогою глобальних перспектив і бачення, щоб сформувати Wuzheng як промисловий навігатора, досягаючи високоякісного розвитку, застосовуючи міжнародні стандарти і забезпечуючи чудову якість.

В ході конференції пані Цзян Веньцзюань розглянула роботу в 2019 році, встановила цілі на 2020 рік і інтерпретувала стратегічне планування, місію і цінність в 2030 році. Як стратегії 2030 року у 2019 році був виконаний пакет дій, таких як Система Управління Комплексним Бюджетом і план Zhengtu, спрямовані на розвиток талантів. В кінці року основна цінність «орієнтація на клієнта, орієнтація на перфекціонізм, відповідальність, взаємодопомога, приємна робота, навчання» була вдосконалена, щоб поступово покращити управління з залученням всього персоналу.

Jiangweidong, голова Wuzheng

Jiangweidong, голова Wuzheng, поділився історією розвитку:

«Після реформи 2000 року Вуженг сильно постраждав, наприклад, від кризи якості, фінансової кризи, політичної кризи і т.д., Але вижив завдяки основній філософії інноваційних продуктів і розширеним виробничим потужностям. На шляху до диверсифікованого розвитку, я сподіваюся, що кожен співробітник буде прихильний нашій роботі в 2020 році, буде впевнений в досягненні мети та ефективності, сформує глобальне бачення і світогляд глобального розвитку і поставить продукцію з високою якістю. Спираючись на ці основи, ми можемо реалізувати новий етап інноваційного розвитку, щоб дозволити Wuzheng сильно конкурувати серед глобальних гравців.»

нагороди Wuzheng 2020

Очевидно, що нагороди, встановлені в цьому році, також диверсифіковані на 30% більше, ніж в минулому році, більше 300 найменувань призначені для конкретних видатних команд, проектів і окремих осіб.

Ми зв'яжемося з Вами
найближчим часом.

Будь ласка, заповніть форму:

Ми зв'яжемося з Вами
для оформлення замовлення
найближчим часом

Будь ласка, заповніть форму: